Behandlingar

 

 

Vår Behandlingsmeny

Alla våra tjänster är bokningsbara via vår Bokadirekt!

 

 

Hos oss kan du boka vaxning av armar, armhålor, bröstkorg, hela/halva ben, Brasiliansk vaxning (intim), ögonbryn, överläpp eller andra små områden.  

 

 

 

Att tänka på före och efter vaxning!

1. Om du rakat dig tidigare låt det växa ut minst 4-5mm (ca 2 veckor)

2. Skrubba/peela gärna huden 2 dagar innan vaxning.

3. Vaxa regelbundet så lossar hårstråna lättare, de gör mindre ont & håret växer långsammare.

4. Använd gärna lösa kläder efter vaxning så huden får andas.

5. Undvik att sola. bada, träna & använda tvål 24tim efter din vaxning.

6. När rodnaden lagt sig bör du börja smörja in huden med lotion och en vecka efter din behandling är det dags att börja peela din hud för att minimera inåtväxande hårstrån.

Fransförlängning

Singelfransar

Singelfransar kallas även klassiska fransar och är den första moderna fransförlängningstekniken. Resultatet liknar det du får med mascara då fransarna blir tjockare.

Våra singelfransar är mellan 0,10-015 mm breda och vi fäster en singelfrans på en av dina egna fransar.  Singelfransarna är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.

 

 

Flat-lashes

 Flat-lashes görs med samma metod som singelfransar. Du fäster dem en och en. Skillnaden är att de har platt botten istället för cylinderformad som singelfransen. Resultatet blir mer intensivt och ger illusionen av fylligare fransar.

Volymfransar

 Volymfransarna är tunnare än singelfransarna. Vi använder volymfransar på 0,05- 0,07mm i tjocklek. Dessa läggs i knippen med 2-5 i varje som sedan fästs på en av dina egna fransar.

Volymfransarna ger ett mer fjäderlikt och fluffigt resultat. Fransarna  är lättare och blir därför mer skonsamma mot dina egna ögonfransar. Volymfransarna går att variera mer om du i dig själv har glesa eller korta fransar.

 

Mixade fransar

Många gillar att blanda singelfransar och volymfransar för att få det bästa av båda världar. Här får vi både det tjocka och svarta från singelfransarna blandat med det mjuka fluffiga från volymfransarna. Resultatet blir lite mer busigt och osymmetriskt vilket även ger en naturlig look.

 


Nagelbehandlingar


Manikyr

Den naturliga nageln behandlas för ett fräscht och naturligt resultat. Nageln formfilas, poleras och nagelbanden trimmas och klipps bort vid behov. Blankt uv-lack är valbart till denna behandling och avrundas med återfuktande nagelolja samt handkräm.

 


 

Manikyr med structure base + gelpolish

En lackbehandling med lätt förstärkning där man lägger valfri färg av uv-lack och arbetar med den egna nageln. Structure base är en lättflytande gele som är mer flexibel och kan appliceras tunnare än gele för en naturlig känsla/utseende. Structure base, färgat uv-lack och topplack appliceras. Behandlingen stärker nageln något och fungerar som en permanent lackning. Avrundas med återfuktande nagelolja samthandkräm. Daglig användning av nagelolja rekommenderas. Återbesök inom 3-4 veckor, den gamla förstärkningen slipas då bort och nytt material appliceras.


Manikyr med gelpolish

En lackbehandling där man lägger uv-lack  och arbetar med den egna nageln. Nageln formfilas, buffas och nagelbanden trimmas och klipps bort vid behov. Baslack, färgat uv-lack och topplack appliceras. Behandlingen stärker inte nageln avsevärt, utan fungerar mer som en permanent lackning. Avrundas med återfuktande nagelolja samt handkräm. Daglig användning av nagelolja rekommenderas. Återbesök inom 3-4 veckor, den gamla lackbehandlingen slipas då bort och ny färg appliceras efter önskemål.


Geleförstärkning

En behandling för kunder som vill ha hårdare material på sina egna naglar. Längden på den naturliga nageln är det man arbetar med. En hård gele s.k. builder gel läggs över den naturliga nageln och ger en styv och hållbar behandling. Naturligt, franskt, lackat eller design i gele kan väljas. Nageln formfilas, buffas och nagelbanden trimmas och klipps bort vid behov. Daglig användning av nagelolja och återbesök inom 3-6 veckor (beroende på kundens egna nagelväxt och slitage) rekommenderas.

 

 


 

Geleförlängning

En behandling för kunder som vill utöka längden på sin egna nagel. Den egna nageln förlängs med nagelmallar, detta är det arbetssätt vi valt ut och tycker blir mest hållbart. Nageln blir påbyggd i hård gele, s.k. builder gel och ger en styv och hållbar behandling. Naturligt, fransk, lackat eller design i gele kan väljas. Nagelbandsvård ingår och valfri form/längd avtalas i samråd med kunden. Daglig användning av nagelolja och återbesök inom 3-6 veckor (beroende på kundens egna nagelväxt och slitage) rekommenderas.

Botox 
(För fillers och botox som är injektionsbehandlingar så har vi valt att samarbeta med ett företag som heter Injectellence. 

Innehavarna heter Magdalena och Benjamin och båda är legitimerade läkare.) 

 

med botox kan man göra t.ex. ögonbrynslyft, gummy smile, bunny lines, lip flip eller lyfta nästippen.

 

Botox har i många år har använts för att reducera de linjer i huden som uppkommit genom att muskler dras samman.

 

Kostnaden för botox utgår ifrån vilket eller vilka av nämnda områden man behandlar. Konsultation ingår alltid i behandlingspriset.

 

Ange gärna vid bokning vad du önskar hjälp med. Kostnadsfri touch up ingår om den görs 2-4 veckor efter behandling om den anses vara nödvändig.

 

 

 

 

Microbotox är en ny behandling på marknaden som ger huden glow, fukt, lyster samt minskar porer, oljighet och ålderstecken. En cocktail av ren hyaluronsyra, botox och vitaminer slussas in i huden med hjälp av en liten ampull med flera hårfina nålar som trycks in i hudens yttre lager i valda delar av ansiktet/halsen.

Endast små mängder botox används och du kommer fortfarande kunna röra ditt ansikte som innan behandlingen, vi minskar endast kraften i den mimik och de muskelrörelser som ger oönskade linjer, veck och grova porer.

 

Indikation:

 

– Rynkor och fina linjer

– Stora porer

– Avsaknad av lyster

– Vill få ett slätare helhetsintryck

– Motverka åldrandet för yngre personer

 

 

Fillers

 

 

Vid förstagångsbehandling rekommenderas 1 ml fillers i läpparna, då det generellt sett behövs mer än 0,5 ml för uppbyggnad.

 

Behandling med läppfillers ger volym, förstärkta konturer och asymmetrier kan korrigeras.

 

Fillern innehåller ämnet hyaluronsyra vilket finns naturligt i huden. Genom att hyaluronsyran drar till sig fukt återfås volym som förlorats i och med det naturliga åldrandet. Injektionerna genomförs med en mycket tunn nål och preparaten innehåller bedövningsmedel.

 

Moderna fillers resorberas med tiden av kroppen. Denna process går olika snabbt för olika individer men innebär att behandlingen behöver upprepas på sikt om man önskar bibehålla effekten.

 

Kostnaden för fillerbehandling utgår ifrån hur mycket preparat som behövs för att uppnå det resultat man vill ha i förhållande till de anatomiska förutsättningarna. Konsultation ingår alltid i behandlingspriset.

 

Man får räkna med att en fillerbehandling kan ge svullnad och viss blånad efteråt och man bör beakta detta när man väljer sin tid.

 

 

Här finns vi

Adress: Kyrkogatan 34 Arvika

Email: info@heydarling.se

Telefon: 0570-16060

© Copyright. All Rights Reserved.

Öppettider

 

Måndag - Fredag: 8:30-18:00

Lördag-Söndag: STÄNGT